RISEN 255W

RISEN

Η  Risen έχει εξελιχθεί σε μια κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία φωτοβολταϊκών πλαισίων παγκόσμιας κλάσης και άριστης ποιότητας, με αποτέλεσμα τα πλαίσια που παράγει να διακρίνονται από υψηλές απόδοσεις.

Το 2011, η Risen άρχισε να λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο με το άνοιγμα γραφείων στη Γερμανία και το Χόνγκ Κόνγκ για να προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές προϊόντα στους πελάτες της. Στο τέλος του 2011, σημειώσε αύξηση παραγωγής που έφτασε στα 600MW, με συνολικά 3200 εργαζόμενους σε 4 εξ ολοκλήρου ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής στην πόλη Ninghai, ανατολικά της Κίνας.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των πλαισίων της είναι

 1. Θετική Ανοχή Ισχύος (0% / +3%)
 2. Eγγύηση 12 ετών για το προϊόν & 90% απόδοση της ονομαστικής ισχύος για 12 έτη, 82% της ονομαστικής ισχύος για τα υπόλοιπα 13 έτη
 3. Κατασκευασμένα στην Κίνα σύμφωνα με γερμανικές προδιαγράφές σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής φωτοβολταϊκών κυψελών
 4. Χαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστή -0,39%/οC
 5. Πιστοποιήσεις UL, TUV και MCS
 6. Τοποθέτηση σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη
 7. Μικρό βάρος: 19.5Kg
 8. Εξαιρετική απόδοση κατά τη διάρκεια μειωμένης ηλιακής ακτινοβολίας
 9. Διαστάσεις: 992mm x 1640mm x 40 mm
 10. Αντίσταση στο αλάτι και στην αμμωνία με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλα για χρήση κοντά σε παράκτιες και κτηνοτροφικές μονάδες

RISEN 255W DATASHEET

KIOTO 250W

Τα ΑΥΣΤΡΙΑΚΑ φωτοβολταϊκά πλαίσια της εταιρείας KIOTO προσφέρονται με δώδεκα χρόνια εγγύηση προϊόντος, η διάρκεια της οποίας είναι κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη από αυτήν που προβλέπεται υποχρεωτικά από το νόμο. Για την απόδοση τους παρέχουμε μάλιστα μία εγγύηση που εκτείνεται σε ένα τέταρτο του αιώνα: Ακόμα και μετά από 25 χρόνια, οι πελάτες μας μπορούν να είναι ήσυχοι, ότι τα εν λόγω πλαίσια εξακολουθούν να παρέχουν τουλάχιστον 80% της αρχικής τους απόδοσης.

Τα πολυκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πλαίσια ΚΙΟΤΟ 250W παρουσιάζουν τα εξής χαρακτηριστικά:

 1. KIOTOΠολυκρυσταλλική τεχνολογία
 2. Αποκλειστικά Αυστριακής κατασκευής σύμφωνα με τις απαιτούμενες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα
 3. Κατάλληλα για χρήση σε παράκτιες και αγροτικές περιοχές
 4. Μικρό βάρος: 19.5Kg
 5. Τοποθέτηση σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη
 6. Ανοχή ισχύος μόνο προς το θετικόν (0% / +3%)
 7. 12ετής εγγύηση προϊόντος
 8. Εγγύηση απόδοσης: 90% της ονομαστικής ισχύος για 12 έτη, 80% της ονομαστικής ισχύος για 25 έτη
 9. Διαστάσεις: 992mm x 1666mm x 40 mm (+/-2mm)
 10. Περιμετρικό πλαίσιο αλουμινίου

KIOTO 250W DATASHEET

SOLARWORLD 250W

Ο ΟΜΙΛΟΣSOLARWORLD

Η SolarWorld AG μέσα σε λίγα μόνο χρόνια εξελίχθηκε από εμπορική εταιρία σε όμιλο φωτοβολταϊκής τεχνολογίας με ολοκληρωμένη παραγωγή όλων των σταδίων της αλυσίδας ανεφοδιασμού – από το πυρίτιο ως πρώτη ύλη, την κατασκευή δίσκων πυριτίου, την κυψέλη μέχρι το φ/β πλαίσιο και το ολοκληρωμένο σύστημα.

Σήμερα ο Όμιλος επωφελείται από την έγκαιρη ανάπτυξη της παραγωγής για την κάλυψη όλης της αλυσίδας εφοδιασμού στην φωτοβολταϊκή τεχνολογία: Για όλα τα στάδια παραγωγής ο Όμιλος διαθέτει σύγχρονα εργοστάσια για την πλήρη κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς ηλιακής ενέργειας. Επιπλέον, ο Όμιλος εφαρμόζει εκτεταμένη χρήση της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα στα δικά του κτίρια.

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Νότιο Αφρική, Ασία και ΗΠΑ απασχολούνται περίπου 3.200 άνθρωποι.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Η SolarWorld AG είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους φωτοβολταϊκών στον κόσμο και διαθέτει εγκαταστάσεις και παρουσία σε όλες τις σημαντικότερες αγορές-στόχους. Αυτό βοηθά στη μείωση των αποστάσεων και στη βελτιστοποίηση του κόστους και της διαδικασίας παραγωγής. Προϋπόθεση για την επικράτηση στον παγκόσμιο ανταγωνισμό είναι τα ενιαία πρότυπα ποιότητας και οι γραμμές παραγωγής υψηλής τεχνολογίας. Η στρατηγική αυτή αποτελεί τη βάση για την επέκταση σε νέες αγορές.

Η SOLARWORLD ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το εργοστάσιο παραγωγής που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη της Σαξονίας, το Φράιμπεργκ, έχει μεγάλη ιστορία στην τεχνολογία ημιαγωγών. Όλα τα στάδια παραγωγής, από το πυρίτιο μέχρι το ολοκληρωμένο φ/β πλαίσιο, βρίσκονται εδώ, ακριβώς δίπλα στην ιδιόκτητη εταιρία έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας SolarWorld Innovations. Επίσης και οι διασυνδέσεις με το Πολυτεχνείο Bergakademie Freiberg και με το εργοστάσιο ημιαγωγών στη Δρέσδη εξασφαλίζουν ένα καινοτόμο περιβάλλον με μεγάλο δυναμικό σε εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς.

Το εργοστάσιο παραγωγής στο Arnstadt της Θουρινγκίας ανήκει από το Μάρτιο του 2014 στον Όμιλο SolarWorld. Στην πράσινη καρδιά της Γερμανίας βρίσκεται ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής φωτοβολταϊκών κυψελών και πλαισίων στην Ευρώπη. Παράλληλα με την παραγωγή φωτοβολταϊκών κυψελών και πλαισίων υπάρχουν εδώ υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας, όπου ετοιμάζονται οι κυψέλες της επόμενης γενιάς.

H SOLARWORLD ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Η SolarWorld διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αμερικανική αγορά, όπου ήδη από το 1977 κατασκευάζει φωτοβολταϊκά πλαίσια. Το 2014, το σύνολο των πωλήσεων και των παραγωγικών δραστηριοτήτων συγκεντρώθηκαν στο Hillsboro της Πολιτείας του Όρεγκον. Εδώ ο Όμιλος λειτουργεί το πρώτο εργοστάσιο πλήρως ολοκληρωμένης παραγωγής μονοκρυσταλλικών προϊόντων υψηλής απόδοσης στις ΗΠΑ.

 

sunmodule_plus

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ : ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Η νέα γενιά των Sunmodule Plus ενθουσιάζει με πολλές καινοτομίες. Δεν έχει απλά μεγαλύτερη ισχύ και απόδοση αλλά είναι επίσης ευκολότερη στην εγκατάσταση και προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες εφαρμογής.
Η νέα γενιά ενθουσιάζει και με την έξοχη σχεδίασή της: Για πρώτη φορά το Sunmodule Plus διατίθεται και σε ολόμαυρο χρώμα, από τις κυψέλες μέχρι το πλαίσιο και τις γωνίες του.

SOLARWORLD poly_250-260_en

BISOL